background

Fietsendieven aangehouden in Hattem; politie zoekt eigenaren

Geplaatst op 27 juni 2016 door ADMIN

De politie heeft maandagmorgen twee fietsendieven aanhouden, nadat een fiets was gestolen langs het Vijzelpad in Hattem, aldus de twitterende wijkagent Jelle Doornbos. De dieven hadden de fiets ingeladen in een groene Peugeot, waarna ze er snel vandoor gingen. Het voertuig is niet veel later door de politie aangetroffen. De twee inzittenden zijn door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In de groene Peugeot troffen de agenten meerder fietsen die zeer waarschijnlijk van diefstal afkomstig zijn.

De politie laat via Twitter weten dat ze nog opzoek zijn naar de eigenaar van de fiets die is gestolen vanaf het Vijzelpad/Hessenweg in Hattem. U kunt hiervoor contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Daarnaast vraagt de politie om altijd aangifte te doen bij diefstal van een fiets.

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links