background

Gewonde bij steekpartij in woning H.C. van de Houven van Oordtstraat in Wapenveld

Geplaatst op 15 juni 2016 door ADMIN

Een vrouw is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt na een steekpartij in Wapenveld. Het drama gebeurde rond kwart over twaalf in een hoekwoning aan de H.C. van de Houven van Oordtstraat. Meerdere politie eenheden en de ambulancedienst kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel behandeld en voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De dader is na het incident op de vlucht geslagen. Het is niet bekend of deze dader is aangehouden door de politie.

De politie is in en rondom de woning een uitgebreid onderzoek gestart. Het team forensische opsporing heeft de omgeving van de woning uitgekamt met een speurhond. Ook is er onderzoek verricht in de woning.

img_0010-2

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links