background

IJsselbrug afgesloten na forse aanrijding; één gewonde

Geplaatst op 22 juni 2016 door ADMIN

Woensdagmiddag heeft een forse aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een landbouwtractor op de Spoolderbergweg in Zwolle. Het ongeval gebeurde aan het eind van een middag door de personenauto op de verkeerde weghelft belandde en hierdoor in botsing kwam met de tractor. De auto raakte door de klap zwaar beschadigd. De tractor verloor de klap zijn band en reed vervolgens een verkeersbord omver op de vluchtheuvel. De bestuurder van de auto raakte door de klap gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

De IJsselburg is door het ongeval langere tijd afgesloten geweest. Het verkeer moest omrijden via de A28 bij Wezep en Zwolle Noord.

img_0150

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links