background

Twee personen aangehouden voor spuiten van graffiti op Hanzeboog Hattem

Geplaatst op 18 juni 2016 door ADMIN

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen aangehouden voor het spuiten van graffiti op de rode spoorbrug bij Hattem. Surveillerende agenten zagen rond 01.00 uur een personenauto staan bij de brug en zagen dat drie personen richting de auto liepen. Bij het zien van de politie agenten sloegen de drie personen op de vlucht. Na een korte achtervolging kon de politie een 30-jarige vrouw en een 33-jarige man aanhouden. De derde persoon kon ontkomen. Na onderzoek bleek dat deze personen graffiti hadden gespoten op de brug. De personen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn.

2 Reacties op dit bericht

  1. Ronald Says:

    Laat ze maar betalen! En daarna de brug met hand weer rood laten maken!

  2. WEB Says:

    Goed idee Ronald !!
    Is goed tegen de verveling , waar ze blijkbaar last van hebben !

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links