background

Aanhanger vrachtwagen in brand op de A50 bij Hattem

Geplaatst op 28 juli 2016 door ADMIN

img_1064 Op de verbindingsboog van de A50 Hattem richting de A28 Zwolle is donderdagmiddag is een aanhangwagen van een vrachtwagen in brand gevolgen. De brandweer van Wezep en Hattemerbroek werden gealarmeerd om te brand te blussen. Bij de aankomst van de brandweer stond de voorzijde van de aanhanger in brand. De brandweer had er vuur snel onder controle.

Als gevolg van de brand ontstond een lange file op de A50 ter hoogte van Hattem. In de file gebeurde ter hoogte van afrit Hattem een ongeval. Een automobilist botste achterop een andere auto die stil stond in de file. Daarnaast raakten nog meer voertuigen betrokken bij de aanrijding. De brandweer van Wezep en een ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Niemand raakte gewond.

Als gevolg van de aanrijding raakte de gehele rijbaan versperd. Het verkeer kon het ongeval passeren door de afrit te nemen.


Laat een reactie achter

Laatste melding

Links