background

Gewonde bij ernstig bedrijfsongeval Euroma in Wapenveld

Geplaatst op 09 juli 2016 door ADMIN

img_0837 Zaterdagmorgen heeft een ernstig bedrijfsongeval plaatsgevonden bij de kruidenfabriek Euroma in Wapenveld. Het ongeval gebeurde om half negen in de morgen. Wat er exact heeft plaats gevonden is niet bekend, maar wel dat een van de medewerkers bekneld heeft gezeten.  De brandweer en Heerde en Wapenveld rukte met meerdere voertuigen uit om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Tevens is de ondersteuning ingeroepen van de traumahelikopter uit Groningen.

Na ruim een uur konden de hulpdiensten het slachtoffer bevrijden en met spoed overbrengen naar het ziekenhuis. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in na de toedacht van het ongeval.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links