background

Grote brand bij recyclingbedrijf in Staphorst

Geplaatst op 22 juli 2016 door ADMIN

img_0900 Donderdagavond is een grote brand ontstaan bij een recyclingbedrijf aan de Industrieweg in Staphorst. De brand brak rond kwart voor elf uit in het pand van Huhtamaki. De brandweer werd gealarmeerd door een automatische rookmelder die afging in het pand. Al snel bleek duidelijk dat er sprake was van een daadwerkelijke brand, die zich fors uitbreidde. De hulpdiensten schaalden uiteindelijk op naar zeer grote brand. Volgens ooggetuigen ter plaatste woedde de brand tussen grote geperste papierbalen in het pand.

De brandweer van Staphorst ontving assistentie van korpsen Nieuwleusen, Zwolle en Heino. De brandweer is tot diep in de nacht bezig geweest met het blussen van de brand. Zover bekend zijn er geen personen gewond geraakt als gevolg van de felle brand.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links