background

Politie haalt Pokémonzoekers van het spoor bij Hattem

Geplaatst op 12 juli 2016 door ADMIN

Ook op de Veluwe begint de Pokémon-gekte gevaarlijke vormen aan te nemen. Zo heeft de politie laten weten dan zij maandagavond twee personen van het spoor gehaald hebben bij Hattem. Het tweetal was opzoek naar een Pokémon in de omgeving rondom het spoor. Tussen Delft en Schiedam moesten treinen langzamer gaan rijden. Ook afgelopen nacht op de A28 bij Nunspeet was een automobilist druk bezig met het vangen van Pokémon’s. De politie ontving een melding melding van gevaarlijk rijgedrag. Toe de agenten de auto langs de kant zette bleek de automobilist druk bezig met het vangen van de fantasiefiguurtjes.

1 Reacties op dit bericht

  1. Harrie Says:

    En de maatschappij wordt maar dommer en dommer…

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links