background

Sterke brandlucht waarneembaar op de Veluwe door grote brand in Uddel

Geplaatst op 27 juli 2016 door ADMIN

In Hattem en andere plaatsen op de Veluwe is een sterke brandlucht waarneembaar door een zeer grote bedrijfsbrand in Uddel. De veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland laat weten dat geen gevaar oplevert voor de volksgezondheid.

De brandweer ontving omstreek tien voor vijf vanmorgen de melding van uitslaande brand bij tuincentrum De Fonteyn aan de N302 in Uddel. Tientallen blusvoertuigen uit de gehele regio rukten uit om de brand te bestrijden. De voorlichter van de brandweer om liet omstreeks zeven uur weten het pand niet meer te redden is. De brand ging gepaard met forse rookontwikkeling die in de wijde omtrek aanwezig is. De brandweer verwacht nog uren bezig te zijn met het blussen van de brand.

Update dinsdag 11:45 uur: De brandweer heeft zojuist het sein brand meester gegeven. Een deel van de eenheden pakt in en keert terug naar de kazerne. Het nablussen zal nog enkele uren in beslag nemen.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links