background

Politie-achtervolging eindigt na crash op de Groteweg in Wapenveld

Geplaatst op 31 augustus 2016 door ADMIN

img_2348 In de nacht van dinsdag op woensdag is de politie van Zwolle betrokken geweest bij een achtervolging vanuit Zwolle op de binnenwegen van Hattem en Wapenveld. De verdachte, een 23-jarige man uit Zwolle, reed met snelheden ver boven de 200 kilometer per uur over onder andere de Apeldoornseweg en Groteweg. De politie had grote moeite het voertuig bij te houden. Ter hoogte van de rotonde met de Molenweg in Wapenveld ging het mis. De personenauto raakte uit koers, vloog door een heg en kwam enkele meters verderop tot stilstand. Hierop volgend ging de verdachte er te voet van door. De verdachte kun met behulp van een diensthond in de omgeving van de Molenweg aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Zwolle voor nader onderzoek.

De politie heeft laten weten dat het voertuig er vandoor ging bij een politie controle op de A28 bij Zwolle. Een tweede voertuig gaf wel gehoor aan het stopteken. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen. De auto raakte flink beschadigd door de crash.

1 Reacties op dit bericht

  1. Harrie Says:

    Wat een amateur. De doodstraf mogen ze wat mij betreft ook invoeren voor dit soort geintjes. Zo’n onbenul is geen meerwaarde in deze maatschappij.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links