background

78-jarige snorfietser overleden bij ongeval op Kamperweg Heerde

Geplaatst op 29 augustus 2016 door ADMIN

img_2238 Een 78-jarige snorfietser uit Zwolle is maandagavond om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Kamperweg bij Heerde. Het ongeval gebeurde op een door werkzaamheden afgesloten fietspad nabij de kruising met de Nieuwe Zuidweg. De snorfietser kwam vermoedelijk ten val door het slechte wegdek. Het lichaam van het slachtoffer werd door een passant aangetroffen, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de oudere man te zijn overleden. Het fietspad tussen de Nieuwe Zuidweg en de Hessenweg was afgesloten in verband met asfalteringswerkzaamheden.

De politie heeft de omgeving ruim afgezet voor onderzoek. De verkeersongevallen analyse van de politie is ter plaatse gekomen om de toedacht naar het ongeval te achterhalen.

1 Reacties op dit bericht

  1. F van Dijk Says:

    *Reactie verwijderd door de reactie*

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links