background

Ernstige verkeershinder door gekantelde vrachtwagen op de A50 Epe

Geplaatst op 22 augustus 2016 door ADMIN

img_1721 Maandagmorgen is een vrachtwagen met veevoeder gekanteld op de A50 bij tussen Heerde-Zuid en afrit Epe. De vrachtwagen raakte omstreeks kwart voor zes van de weg, waarna het voertuig op de zijkant belandde. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Wel raakte de trekker en oplegger zwaar beschadigd. De brandweer van Heerde is ter plaatse gekomen, maar hoefde geen inzet te plegen. Door het ongeval raakte de vluchtstrook en de rechterrijstrook versperd. Op hoogtepunt stond er een file van 9 km.

De berging van het voertuig zal nog enkele uren in beslag nemen, omdat het veevoeder overgepompt moet worden naar een andere vrachtwagen. Daarna zal de vrachtwagen overeind getrokken worden en afsleept. De verkeershinder zal vermoedelijk tot de eind van de middag blijven aanhouden.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links