background

Vrouw (55) omgekomen bij ongeval met vrachtwagen Zalkerdijk Zalk

Geplaatst op 24 augustus 2016 door ADMIN

img_2006 Woensdagmorgen is een 55-jarige vrouw uit Tilburg om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Zalkerdijk bij Zalk. De vrouw reed op een fiets in de richting Zalk en kwam onder de wielen terecht van een vrachtwagen uit tegengestelde richting. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De chauffeur van de vrachtwagen, een 45-jarige man uit Emmeloord is opgevangen op het politiebureau en heeft daar een verklaring afgelegd.

De Zalkerdijk is langere tijd afgesloten geweest tussen de Brinkweg en de Lagelandweg voor technisch onderzoek Het FFT uit Kampen heeft het lichaam geborgen en het wegdek gereinigd.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links