background

Kiepwagen botst tegen nieuw viaduct N309 Eperweg ’t Harde

Geplaatst op 30 september 2016 door ADMIN

img_3462 Op de Eperweg N309 op ’t Harde is vrijdagmiddag een kiepwagen van een tractor vast komen te zitten onder het splinternieuwe viaduct van de A28. Volgens enkele getuigen liet de bestuurder van de tractor de bak zakken, voordat hij de viaduct naderde. Vervolgens zou de bak door een technisch mankement weer omhoog zijn gegaan, waarna de bak van de kiepwagen bleef hangen onder het viaduct. Zowel de kiepwagen als de tractor raakte zwaar beschadigd. Ook lekte een grote hoeveelheid hydraulische over de rijbaan.

De combinatie werd tijdens de werkzaamheden bij het viaduct ingezet voor het transport van zand. Kraanmachinisten hebben de kiepwagen weggetrokken onder het viaduct.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links