background

Konvooi van historische ventwagens komt aan in Wapenveld

Geplaatst op 26 september 2016 door ADMIN

img_3384 De stichting Erve IJzerman heeft zaterdagmiddag een aantal oude (melk)ventenwagen vanuit Sassenheim naar Wapenveld getransporteerd. Het transport dat uitgevoerd werd door kraan- en bedrijfsbedrijf Stouwdam uit Oldebroek trok veel bekijks. De stichting heeft deze historische voertuigen naar Wapenveld gehaald, zodat deze in de toekomst tentoongesteld kunnen worden in het zuivelmuseum op de Wapenveldse IJsselhoeve Erve IJzerman. Wanneer het museum haar deuren gaat openen, is helaas nog niet bekend. Tot die tijd zullen de authentieke voertuigen gestald worden in een bedrijfspand op het terrein van de voormalige papierfabriek aan de ingenieur R.R. van de Zeelaan in Wapenveld.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links