background

Politie onderzoekt straatroof op de Hoenwaardseweg in Hattem

Geplaatst op 29 september 2016 door ADMIN

img_4227 De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van de melding van een straatroof en wil graag in contact komen met getuigen.

Donderdagavond 29 september rond 19.00 uur meldde een inwoner van Wapenveld dat hij op de Hoenwaardseweg onder bedreiging zijn portemonnee en telefoon moest afgeven aan twee mannen. Deze mannen zouden vervolgens in een witte Volkswagen Caddy, zonder kentekenplaat aan de achterzijde, zijn weggereden in de richting van het centrum van Hattem. Het slachtoffer is niet gewond geraakt.

Het gaat om twee blanke mannen. Een is tussen de 30 en 40 jaar oud, ongeveer 1.75 m. lang, heeft een smal postuur en een kaal hoofd. Deze man droeg een bruine broek en een bruin vest.

De tweede man is ongeveer 1.85 lang, heeft een breed postuur, krullend donker haar. Deze man droeg een donkere jeans en een lichtblauw shirt.

De politie onderzoekt de zaak. Weet u of heeft u iets gezien dat in verband kan worden gebracht met dit incident, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0800-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0900-7000

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links