background

Gewonde door ongeval met vrachtwagen op de Ceintuurbaan Zwolle

Geplaatst op 08 oktober 2016 door ADMIN

img_3847 Zaterdagmorgen is een oudere man gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Ceintuurbaan in Zwolle. Het ongeval gebeurde om half elf op de kruising met de Dokter Spanjaardweg. Door een onbekende oorzaak botste een vrachtwagen in de flank van een personenauto. Hierbij raakte de bestuurder van de personenauto gewond. De opgeroepen brandweer heeft het ambulancepersoneel geassisteerd bij het bevrijden van het slachtoffers. Volgens de politie ter plaatse was er geen sprake van beknelling.

De personenauto raakte zwaar beschadigd door het ongeval. De vrachtwagen kon op eigen kracht zijn weg vervolgen. Door het ongeval is een deel van de Ceintuurbaan afgesloten geweest.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links