background

Gewonde bij zware kopstaart aanrijding op de A50 bij Hattem

Geplaatst op 14 oktober 2016 door ADMIN

img_4041 Vrijdagmorgen is de bestuurder van een personenauto gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A50 bij Hattem. Het ongeval gebeurde in de staart van de file als gevolg van een eerder ongeval op de rijbaan tussen Heerde en knooppunt Hattemerbroek. Een pickup truck botste achterop een kleine personenauto, waardoor de inzittende gewond raakte. De brandweer van Epe en Heerde zijn ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te assisteren bij het bevrijden van het slachtoffers. Er bleek geen sprake van beknelling. Het slachtoffer is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn geborgen door bergingsbedrijf Stouwdam.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links