background

Man overreden door eigen auto op de Plekweversweg Epe

Geplaatst op 05 oktober 2016 door ADMIN

img_3735 De hulpdiensten zijn woensdagavond opgeroepen voor een eenzijdig verkeersongeval op de Plekweversweg in Epe. Surveillerende agenten zagen een het hulpeloze slachtoffer bekneld zitten onder de wielen van de auto en waarschuwde de brandweer en de ambulance. Met behulp van redgereedschap van de brandweer is het slachtoffer onder het voertuig weggehaald en door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De hulpdiensten tijdens de werkzaamheden bemoeilijkt door een (agressieve) hond die in het voertuig aanwezig was. De man is vermoedelijk door zijn eigen auto overreden, doordat de auto nog in de versnelling stond. Bekenden van het slachtoffer hebben de hond en het voertuig opgehaald.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links