background

Drie aanhoudingen na achtervolging door Hattem en omgeving

Geplaatst op 12 oktober 2016 door ADMIN

img_4032 De politie is sinds vanmiddag opzoek naar een witte Peugeot Partner bedrijfswagen met het kenteken VB-787-K. De bedrijfsbus werd woensdagmiddag door meerdere politieauto’s achtervolgt vanuit Wezep. Het voertuig reed vervolgens via de Veluwelaan en de Keizersweg in de richting van Hattem. Vanaf daar reed het voertuig over de Hessenweg de Hendrikjesweg op, vanaf waar het busje via het fietspad de Geldersedijk op reed. Ter hoogte van de jachthaven wist de autodief te ontkomen aan de politie. Volgens wijkagent Jelle is de bedrijfsbus weggevlucht in de richting van Wapenveld.

De politie heeft in Hattem en Wapenveld post ingenomen op diverse strategische posities. Helaas heeft dit nog niet geleid tot een aanhouding van de autodief.

Update 14:40u: De politie van Flevoland laat weten dat de bedrijfsbus zojuist is gesignaleerd in de omgeving van Marknesse (gemeente Noordoostpolder).

Update 16:30u: De politie heeft het voertuig aangetroffen in Zwartsluis. Drie verdachten zijn aangehouden. Het voertuig is afgesleept door een bergingsbedrijf.

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links