background

Echtpaar (64 en 70) omgekomen bij hevige brand op woonboot in Zwolle

Geplaatst op 16 oktober 2016 door ADMIN

img_4100 In de nacht van zaterdag op zondag zijn is een 70-jarige man en een 64-jarige vrouw en diens hond omgekomen bij een hevige brand op een woonboot aan het Almelose Kanaal in Zwolle. De hulpdiensten ontvingen omstreeks vijf over twee de melding van de brand. Volgens een getuige is een buurtbewoner het kanaal ingesprongen en richting de boot gezwommen om een reddingspoging te doen. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele woonboot in brand, waardoor de bewoners niet meer gered konden worden. Hoe de brand kon ontstaan, is op dit moment niet duidelijk. Vooralsnog lijkt er sprake van een noodlottig ongeval. De politie stelt een onderzoek in om uit te sluiten dat er sprake is van brandstichting.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links