background

Vermiste zwemmer is de IJssel blijkt misverstand

Geplaatst op 20 oktober 2016 door ADMIN

De hulpdiensten ontvingen donderdagmiddag een alarmerend telefoontje over een vermiste zwemmen in de IJssel tussen Hattem en Zwolle. De hulpdiensten schaalden snel op naar een middel waterongeval, zodat meerdere duikploegen ter plaatsen zouden komen. Terwijl de hulpdiensten gestart waren met de zoektocht kam de ‘vermiste’ zwemmen plots thuis.

De man liet weten regelmatig te zwemmen in een van de zijtakken van de IJssel, alleen vandaag was het daar te koud voor. Daarom was de man gaan zwemmen in het zwembad. Omdat de familie hiervan niet op de hoogte was en het lang duurde voordat hij thuis was, waarschuwde zij de hulpdiensten.

Op het moment dat de hulpdiensten uitrukte zal de man al op zijn fiets onderweg naar huis. Eenmaal thuis bleek dat de hulpdiensten naar hem opzoek waren. Hij kon de hulpdiensten zelf vertellen dat hij niets mankeerde. Hierop staakte de hulpdiensten de zoekactie.

1 Reacties op dit bericht

  1. Bert Says:

    Zeer alert van de hulpdiensten.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links