background

Twee gewonden bij ernstig ongeval op de Vaassensebinnenweg Emst

Geplaatst op 27 november 2016 door ADMIN

img_4736 Twee personen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een ernstig ongeval op de Vaassensebinnenweg bij Emst. Het ongeval gebeurde omstreeks vijf voor half acht nabij de kruising met de Hanendorperweg. Een personenauto met twee inzittende raakte door ook onbekende oorzaak van de weg, schampte een boom en kwam tot stilstand in een droog staande sloot. De brandweer van Epe heeft het ambulancepersoneel geassisteerd bij het bevrijden van de twee slachtoffers. Beide slachtoffers zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter is niet ter plaatse gekomen.

De verkeersongevallen analysedienst van de politie is op de Vaassensebinnenweg een uitgebreid onderzoek gestart maar de toedacht van het eenzijdige verkeersongeval. De straat is enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer.

 

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links