background

Vluchtauto uitgebrand na woningoverval Ministerlaan Zwolle

Geplaatst op 04 november 2016 door ADMIN

img_4491 Vrijdagmorgen heeft omstreeks negen uur een woningoverval plaatsgevonden aan de Ministerlaan in Zwolle. Volgens de politie zouden meerdere daders de woning zijn binnengedrongen, nadat de bewoonster de deur had opengedaan. De bewoner kon enkele ogenblikken laten uit de woning ontsnappen sloeg alarm bij de buren. Kort hierna sloegen de daders op de vlucht met een auto. De bewoonster raakte niet gewond bij de overval.

Enkele minuten later ontving de brandweer Wijhe en Wesepe de melding van een voertuigbrand op de Rozenvoorderdijk in Olst. Bij aankomst van de eerste blusploeg stond een snelle auto in lichterlaaie op een parkeerterrein in het bos. Zeer waarschijnlijk gaat het om de vluchtauto van de daders van de woningoverval. Het team forensische opsporing heeft op beide locaties uitgebreid sporenonderzoek verricht.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links