background

Automobilist rijdt carter lek op de Hogenkamp in Hattem; brandweer reinigt wegdek

Geplaatst op 24 december 2016 door ADMIN

img_6608 Vrijdagavond is de brandweer van Hattem een lange tijd bezig geweest met het reinigen wat het wegdek in de omgeving van de Hogenkamp in Hattem. Eerder die avond is vermoedelijk een lekkage ontstaan aan de carterpan van een auto, nadat deze over een van de drempels reed aan de Hogenkamp. Als gevolg van deze lekkage ontstond een flink oliespoor over de Hogenkamp, Gaedsberghweg en de Gasthuiskamp. De brandweer is met twee voertuigen ruim een uur bezig geweest om die olie van de weg te verwijderen. De veroorzaker was niet meer ter plaatse aanwezig. De inwoners van Hattem klagen al langere tijd over de te hoge drempels die kortgeleden zijn aangelegd door de gemeente.

5 Reacties op dit bericht

 1. Hans Says:

  Het kan dus ook zijn dat de bestuurder te hard heeft gereden.

 2. N Duinkerken Says:

  Nee de drempels zijn te hoog en te steil. Zelfs ik kom met de auto aan de grond door die $&#)@ drempels. Volgende keer als ik weer de drempel raak met 2 km per uur..dan laar ik de auto staan. Dan krijgt de gemeente een dikke rekening tegemoet.

 3. fam. van Gelder Says:

  Inderdaad wij als bewoners bij zo’n drempel ervaren dat veel automobilisten te hard over de drempels gaan.

 4. Erwin Says:

  De drempels zijn veel te hoog! Iedere dag horen we keiharde dreunen van auto’s die op de drempels klappen met de onderkant van de auto. Bij iedere drempel zie je kapotte stukken van auto’s die er langs zijn gegaan.

 5. Harrie Says:

  Vlot over de drempels, schuin zo die gaat. En sprinten tussen de drempels. U kunt het krijgen zoals u wilt. Ik ben er klaar mee.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links