background

Brandweer bevrijdt slachtoffer bij ongeval IJsselallee Zwolle

Geplaatst op 16 december 2016 door ADMIN

img_5774 Een automobiliste is vrijdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de IJsselallee in Zwolle. Het ongeval gebeurde rond half tien ter hoogte van de kruising met de Veerallee. Door een onbekende oorzaak botste een bestelbus achterop een personenauto, welke stond voor het verkeerslicht. De bestuurster van de personenauto raakte hierbij gewond. De brandweer van Zwolle is ter plaatse gekomen om de ambulancepersoneel te assisteren bij het bevrijden van het slachtoffer. De brandweer heeft de achterklep van de personenauto verwijderd om het slachtoffer rechtstandig uit het voertuig te halen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De bestuurster van de bestelbus bleef ongedeerd.

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links