background

Fietser zwaargewond bij verkeersongeval Lohuizerweg Epe

Geplaatst op 15 december 2016 door ADMIN

img_5757 Woensdagavond bij een verkeersongeval op de kruising van de Lohuizerweg met de Polweg in Epe een fietser zwaar gewond geraakt. De fietser werd aangereden door een personenauto. De automobiliste zag de fietser over het hoofd en schepte deze. De fietser kwam hard ten val en raakte zwaar gewond. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar hoefde uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De automobiliste bleef ongedeerd.

De verkeersongevallen dienst van de politie is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen. Ter behoeve van het onderzoek moest de Lohuizerweg enkele keren afgesloten worden.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links