background

Gewonde bij eenzijdig ongeval op de A28 bij Hattem

Geplaatst op 28 december 2016 door ADMIN

img_6663 Woensdagavond is een automobilist gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de A28 bij Hattem. Het ongeval gebeurde op de IJsselbrug tussen afrit Zwolle-Zuid en knooppunt Hattemerbroek. De automoblist verloor door een onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste tegen de vangrail. Bij de botsing raakte de bestuurder gewond. Hij is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. De gealarmeerde brandweer van Zwolle hoefde geen inzet te plegen. Het voertuig is geborgen door bergingsbedrijf Wolves.

1 Reacties op dit bericht

  1. Harrie Says:

    Onbekende oorzaak m’n neus: gripverlies (gladheid), geen 2 handen aan het stuur, met andere dingen bezig dan autorijden (smartphone). Daar kun je uit kiezen.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links