background

Politie schiet man neer bij woningbrand in Zwolle

Geplaatst op 12 december 2016 door ADMIN

img_5448 De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een man neergeschoten na een woningbrand op de Van der Laenstraat in Zwolle.  De hulpdiensten waren daar ter plaatste, omdat een het begin van de nacht een brand was ontstaan in een appartementencomplex. Het pand is tijdelijk ontruimd geweest. Op het moment dat de brand onder controle was en de bewoners weer konden terugkeren naar de appartementen, klom een onbekende man een appartement in.

De politie wilde de man aanhouden, omdat hij mogelijk hand had gesticht in het appartementencomplex. Bij zijn aanhouding mes bedreigde hij de agenten met een groot mes.. De agenten loste meerdere waarschuwingsschoten om de verdachte te kunnen aanhouden. Verderop in de straat is de verdachte door de politieagenten in het been geschoten. De poli

De man is aangehouden en met letsel aan het been overgebracht naar het ziekenhuis. De politie laat wezen dan zijn toestand stabiel is. De Rijksrecherche is ter plaatste een uitgebreid onderzoek gestart naar het schietincident.

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links