background

Uitslaande brand verwoest villa Burgemeester Honcooplaan Hattem

Geplaatst op 17 december 2016 door ADMIN

img_6067 Zaterdagavond is in een grote villa aan de Burgemeester Honcooplaan in Hattem een grote brand uitgebroken. De brand brak aan het begin van de avond uit en is vermoedelijk ontstaan bij de schoorsteen, aldus de brandweer. De bewoners van de villa, een gezn met twee kinderen waren thuis op het moment dat de brand ontstond. Zij konden op tijd de woning verlaten. De brandweer heeft een hond uit de woning weten te redden.

De rietgedekte villa bestaat uit twee delen. De brandweer zet veel materieel in om het nog niet brandende deel van de villa te behouden. Het grootste gedeelde van de woning is volledig verwoest. De brand werd volgens de veiligheidsregio door ruim 30 brandweerlieden besteden. Meerdere brandweervoertuigen zijn ingezet.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links