background

Vrachtwagen rijdt door na botsing met personenauto op de A50 bij Hattem

Geplaatst op 08 december 2016 door ADMIN

img_5256 Donderdagavond is een personenauto zwaar beschadigd geraakt bij een kopstaart botsing op de A50 bij Hattem. De automobilist kwam uit richting van Heerde en botste ter hoogte van afrit Hattem achterop een vrachtwagen. Hierbij raakte de personenauto zwaar beschadigd. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de vrachtwagen leek aanvankelijk te stoppen op de vluchtstrook, maar reed direct door. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de beschadigde auto geborgen.

Het doorrijden na een verkeersongeval is strafbaar. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest van het ongeval of heeft u een andere tip? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links