background

Automobilist zwaargewond na ongeval op de Zwolseweg bij Heerde

Geplaatst op 19 januari 2017 door ADMIN

img_6760 Op de Zwolseweg tussen Heerde en Wapenveld heeft donderdagochtend een zwaar verkeersongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Koerbergseweg. Door een onbekende oorzaak raakte de bestuurder van een personenauto van de weg en reed tegen een hek. De bestuurder raakte hierbij zwaar gewond. De personenauto raakte zwaar beschadigd als gevolg van het ongeval. Het motorblok werd door de klap uit de auto gerukt en belandde 25 meter verderop. De brandweer van Heerde heeft het ambulancepersoneel geassisteerd bij de bevrijding van het slachtoffer. De gealarmeerde traumahelikopter uit Nijmegen is halverwege de vlucht geannuleerd. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de Zwolseweg langdurig afgesloten ter behoeve van de hulpverlening en sporenonderzoek.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links