background

Fietster gewond na val door gladheid Roseboomspoor Hattem

Geplaatst op 05 januari 2017 door ADMIN

img_6694 Een fietster is woensdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de kruising Roseboomspoor met de Stadslaan in Hattem. De fietster ging op de kruising onderuit als gevolg van de gladheid. Hierbij kwam de fietster vervelend ten val en raakte gewond aan het been. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren alarmeerde de hulpdiensten en boden eerste hulp aan het slachtoffer. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel in de ambulance behandeld en voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Het KNMI geeft voor vannacht en morgenvroeg code geel af in verbrand met gladheid als gevolg van bevriezing van nat wegdek. Gaat u de weg op? Pas uw rijgedrag aan.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links