background

Motorrijder overvalt automobilist op het Vijzelpad in Hattem

Geplaatst op 25 januari 2017 door ADMIN

Dinsdagmiddag rond 12.00 uur is een 36-jarige automobilist uit Hattem beroofd van zijn geld. Dit gebeurde op het Vijzelpad in Hattem. De politie zoekt de dader die zich op een motor verplaatst.

Het slachtoffer had kort voor dit tijdstip iets verkocht in Kampen en reed rond 12.00 uur over het Vijzelpad In Hattem. Ter hoogte van de manege dwong een onbekende motorrijder hem tot stoppen en uit te stappen. Omdat de automobilist dacht dat het om een politieman in burger ging, deed hij dit. De onbekende zei dat hij van de politie was en deed onderzoek in de auto. De dader pakte uit het voertuig een envelop met geld en gaf het slachtoffer een vuistslag. Met de buit reed de dader op zijn motor er vandoor terug richting Hattemerbroek. De politie sluit niet uit dat het slachtoffer mogelijk gevolgd is vanaf Kampen door deze motorrijder.

Het signalement van de motorrijder: Hij reed op een zwarte motor, droeg een zwart motorpak en zwarte laarzen, zijn helm was zwart en er onder werd een zogenoemde Buffy gedragen, waardoor alleen de ogen te zien waren.

Het overvallenteam doet onderzoek naar deze zaak die plaatsvond ter hoogte van de manege. Van het slachtoffer is aangifte opgenomen. Er wordt een buurtonderzoek gedaan. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht te bellen met het algemeen politienummer 0900-8844. Als u informatie hebt, meld dit dan.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links