background

Stroomstoring treft groot deel van Hattem

Geplaatst op 28 januari 2017 door ADMIN

Bij enkele honderden huishouders is zaterdagavond de stroom uitgevallen, aldus netbeheerder Liander. Net name huishoudens in Hattem Zuid (o.a. Hoopjesweg, Azaleastraat en Burgemeester Moslaan) en de omgeving nabij de binnenstad (o.a. Tinneplein, Vliegenstijg en Nieuweweg) zijn getroffen door de storing. Een monteur van de netbeheerder is ter plekke gekomen om de storing te verhelpen. Volgens de netbeheerder was er sprake van een kabelbreuk in de omgeving van de Populierenlaan/Allee. Een volger van onze website maakte een foto.

21:10 u: Liander laat weten dat er 876 huishouder zonder stroom zitten.

21:25 u: Inmiddels hebben 139 huishoudens weer stroom.

21:45 u: De meeste huishouders hebben weer stroom. Inmiddels 767 huishouders, aldus Liander op Twitter.

22:15 u: De stoomstoring is overal opgelost!
(!) De liveblog is gesloten.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links