background

Politie achtervolgt gestolen Porsche vanuit Hattem; twee personen aangehouden

Geplaatst op 13 februari 2017 door ADMIN

Maandagmiddag zijn twee personen aangehouden na de diefstal van een Porsche 911. De achtervolging van het voertuig startte in Hattem. De twee dieven vluchtte met de dure personenauto voorzien van groene handelaarskentekenplaten weg in de richting van ’t Harde. De bijrijder sprong uit de auto in ’t Harde. Agenten konden met behulp van de politiehelikopter de verdachte in het centrum van ’t Harde aanhouden.

De bestuurder werd in Doornspijk klemgereden door de politie, waarna hij ook kon worden aangehouden. Beide verdachten zijn ingesloten. De politie start een onderzoek. Het voertuig is vermoedelijk gesloten bij een proefrit.

1 Reacties op dit bericht

  1. Bert Says:

    Compliment voor de politie.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links