background

Uitslaande brand bij woning met rieten kap in Heerde

Geplaatst op 10 februari 2017 door ADMIN

img_7260 Vrijdagmorgen is een grote brand ontstaan in een vrijstaande rietgedekte woning aan de Beatrixlaan in Heerde. De brand ontstond om kwart voor negen in de morgen. De brandweer kwam met veel materieel te plaatse om de brand te bestrijden. Als snel was het duidelijk dat de woning niet meer te redden was. De bewoners, een ouder echtpaar konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen. De politie heeft hen opgevangen. De brandweerlieden hebben enkele waardevolle spullen, waaronder enkele schilderijen en mappen met administratie uit de woning kunnen halen.

De hoogwerker van brandweer Zwolle, een groot watertransport uit Vaassen en twee tankwagens uit Hattem hebben de korpsen Heerde en Wapenveld ondersteund bij het bestrijden van de brand.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links