background

Automobiliste botst tegen boom op de A50 bij Wapenveld

Geplaatst op 03 maart 2017 door ADMIN

img_7630 Donderdag is en jonge automobiliste met haar auto tegen een boom gebotst op de A50 tussen Hattem en Heerde. Het ongeval gebeurde nadat de auto in botsing kwam met een andere auto. De automobiliste verloor als gevolg van de aanrijding de macht over het stuur en reed van de weg af en botste tegen een boom. Bij aankomst van de hulpdiensten was de automobiliste al uit het voertuig. Zij is met onbekend letsel door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

De personenauto raakte zwaar beschadigd als gevolg van het ongeval. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft het voertuig geborgen. De gealarmeerde brandweer van Hattem hoefde niet te knippen, maar heeft wel een kleine blussing gedaan. Dit omdat er hitte was ontstaan onder de motorkap en er een brandlucht hing.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links