background

Dode man gevonden op carpoolplaats A50 in Vaassen; politie vermoedt misdrijf

Geplaatst op 11 maart 2017 door ADMIN

img_7959 De politie is in de nacht van vrijdag op zaterdag een groot onderzoek opgestart na de vondst van een dode man in Vaassen. De politie kreeg iets na middernacht de melding van een verdachte situatie op de carpoolplaats nabij de A50 aan de Geertstraat. De agenten troffen bij aankomst het lichaam van een 25-jarige man uit Vaassen.

Forensische onderzoekers van de politie zijn een groot onderzoek gestart op het parkeerterrein. Het onderzoek vind plaats rondom een personenauto. Ook is te zien dat een van de achterruiten van deze auto kapot is en dat er glas op de grond ligt. Politieagenten ter plaatse droegen kogelwerende vesten. De omgeving is inmiddels ruim afgezet. Ook worden anti-kijkschermen geplaatst langs de A50 en andere plekken waar voorbijgangers zicht hebben op het parkeerterrein. Het onderzoek zal nog de hele dag in beslag nemen.

Kort na de vondst van het lichaam heeft een politiehelikopter enkele zoekslagen gemaakt in de directe omgeving. Het is niet bekend of dit iets heeft overgeleverd. De politie laat weten dat zij vooralsnog uit gaan van een misdrijf.

De politie is op zoek naar getuigen. Bent u tussen vrijdagavond 22.00 en zaterdagnacht 00.15 uur op de parkeerplaats geweest of in de omgeving daarvan en u heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk in verband kan worden gebracht met het misdrijf, verzoeken wij u contact op te nemen. Ook als u andere informatie heeft die de politie kan helpen bij het onderzoek, horen wij dat graag. U kunt contact opnemen via 0900-8844 of – als u anoniem wilt blijven – via 0800-7000.

 

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links