background

Doodsoorzaak dode vrouw in de bossen van Hattem nog onbekend

Geplaatst op 11 maart 2017 door ADMIN

img_7876 Na uitgebreid onderzoek weet de politie nog niet hoe de 30-jarige vrouw uit Apeldoorn, wiens lichaam afgelopen weekend werd gevonden in de bossen, is overleden. Sectie op het lichaam van de vrouw heeft vooralsnog geen uitsluiten gegeven. De politie laat weten niet uit te gaan van een misdrijf. Om de doodsoorzaak alsnog vast te stellen is uitgebreid toxicologisch onderzoek nodig. Bij een dergelijk onderzoek wordt gekeken naar stoffen die van nature niet in het lichaam thuis horen, zoals drugs, alcohol en andere stoffen.

Vorige week zondag troffen voorbijgangers het lichaam van de vrouw aan de Wapenvelder Molenweg tussen Hattem en Wapenveld. Verspreid langs de weg vond de politie diverse kledingstukken en een mobiele telefoon. De vrouw bleek voor het incident te verblijven op het nabijgelegen bungalowpark. Uit onderzoek op het plaats delict is niet gebleken dat er sprake was van een misdrijf.

Lees meer: Groot onderzoek na vondst dode vrouw in de bossen van Hattem (foto’s en video)

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links