background

Flinke rookontwikkeling bij woningbrand Haakmos Zwolle

Geplaatst op 22 maart 2017 door ADMIN

img_8026 In de nacht van dinsdag op woensdag is een felle brand uitgebroken bij een hoekwoning aan de Haakmos in Zwolle. De brand werd rond tien over een ontdekt door de bewoners. De brand is zeer waarschijnlijk begonnen in een houten aanbouw en overgeslagen naar het dak. De bewoners konden de woning op tijd verlaten en zijn door de politie elders opgevangen. De brand ging gepaard met forse rookontwikkeling. Om die reden heeft de brandweer meerdere nabij gelegen woningen ontruimd. Als snel bleek dat veel bewoners terug naar huis konden. De bewoners van de direct aangrenzende woning konden niet terug keren naar de hun woning.

De burgemeester van Zwolle is ter plekke gekomen en heeft zich laten bijpraten door de officieren van brandweer en politie. De schade aan de betrokken woning is aanzienlijk. Hoe de brand is ontstaan zal nader worden onderzocht.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links