background

Groot onderzoek na vondst dode vrouw in de bossen van Hattem

Geplaatst op 05 maart 2017 door ADMIN

img_7709 De politie is zondagochtend rond acht uur een groot onderzoek gestart na het aantreffen van een lichaam in het bos langs de Wapenvelder Molenweg bij Hattem. Dit is de doorgaande weg tussen Hattem, Wezep en Wapenveld. Ter behoeve van het politieonderzoek is de weg volledig afgesloten. Een voorbijganger vond het lichaam rond tien over zeven en waarschuwde de politie.

De politie laat weten dat ze groot hebben opgeschaald omdat de doodsoorzaak van de vrouw niet bekend is. De politie houdt daarom ook rekening meteen misdrijf.

Wandelaars en fietsers troffen in het gebied diverse kledingstukken en een mobiele telefoon. Naar aanleiding van deze vondsten heeft de politie het plaats delict verder uitgebreid. Een politiehelikopter heeft ruim een half uur lang boven het gebied gevlogen om overzichtsfoto’s te maken.

Aan het begin van de avond heeft de politie heeft lichaam van de vrouw geborgen. Uit het eerste onderzoek is gebleken dat het slachtoffer mogelijk verbleef op bungalowpark de Leemkule Hattem. De politie is daarom ook een onderzoek gestart op dit park.

De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben die in het belang kan zijn van het onderzoek. Heeft u informatie? Bel 0900-8844.

Update 19:30 u. Volgens de politie is het gevonden lichaam een 30-jarige vrouw uit Apeldoorn. Het lichaam van de vrouw is overgebracht naar het mortuarium. Het onderzoekt naar haar dood wordt voortgezet. Het plaats delict is inmiddels vrijgegeven voor de politie.

Update: 23:10 u. De politie laat in een bericht weten dat er vooralsnog geen aanwijzingen zijn dat de vrouw als gevolg van een misdrijf is overleden. Wel zal het onderzoek worden voortgezet om de doodsoorzaak van de vrouw vast te stellen.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links