background

Mr. Frank Visser doet uitspraak in Hattem; vanavond op TV!

Geplaatst op 13 maart 2017 door ADMIN

Vanavond doet Meester Frank Visser op TV uitspraak inzake een geschil ontstaan door een overlastgevende boom in Hattem. Mevrouw Verloop heeft deze boom, een valse Christusdoorn in haar tuin staan, terwijl haar buren De Weerdt en Groos al 19 lang overlast ervaren door afvallend bladeren en zaden. Tijdens de opnamen in november hoorde Meester  Visser beide partijen en liet een boomdeskundige aan het woord.

De aflevering wordt vanavond uitgezonden om 21:30 uur op SBS 6.

6 Reacties op dit bericht

 1. Eric Says:

  Zonde dat zo’n prachtige boom door een paar zeurders gekapt moet worden. Doodzonde en die dames moeten zich diep schamen.

 2. Wende Says:

  Beste heer Visser,

  Ik ben het niet eens met uw uitspraak in deze zaak.
  De twee vrouwen van de winnende partij wisten van het bestaan van deze mooie, gezonde boom voordat zij daar gingen wonen. En ik ben van mening dat als zij zelf wat meer de tijd hadden genomen om inzicht te verwerven over hun ( mogelijke) toekomstige woonsituatie ze dit hadden kunnen verwachten. Dit geldt zeker voor de mevrouw die er nog maar enkele jaren woon ( en zeker nog geen 19 jaar). Tevens heeft mevrouw verloop deze boom al vanaf 1992 met veel liefde verzorgd. Dit kon je al gelijk zien in het eerste gesprek met haar in uw programma en aan haar goed uitziende en verzorgde tuin. Terwijl bij de andere dames de tuin er maar matigjes bijlag. Dit laat ook maar zien hoeveel aandacht ze aan hun tuin willen besteden. Tenslotte wil ik u vragen waarom er zo’n mooie boom weggehaald moet worden wanneer we in Nederland hier al een tekort aan hebben.

 3. Bas Says:

  Schande dat die boom weg moet. Voor mensen die zo zitten te zeuren. En dan nog te zeggen op tv ze is oud en gaat tog naar een bejaarden huis.

 4. Moniek Says:

  # wende De woningen van de 2 dames zijn sociale huurwoningen die schaars zijn. Die heb je niet voor het uit kjezen hoor! De mevrouw met de boom woont in een vrijstaande koopwoning dus dat is appels met peren vergelijken.

 5. Nicky Says:

  Niets is krommer dan recht! Twee dames die te beroerd zijn om hun tuin te onderhouden krijgen hun zin, onbegrijpelijk! Volgens de wet mogen gezonde bomen niet worden gekapt, maar ja, als je rechter bent kun je kennelijk een eigen interpretatie aan de wet geven. Hak maar om die boom, help de natuur nog meer naar de knoppen. Als het aan dit soort mensen ligt hebben we straks alleen nog beton om ons heen. Mevrouw Verloop, wij leven met u mee.
  En dan de manier waarop de heer Visser het formuleert. Eerst doen alsof mevrouw Verloop gelijk krijgt en dan een steek toebrengen, schande om een oude dame op die manier te behandelen. Moet alle menselijkheid aan de aan de kant geschoven worden om een programma te kunnen houden?

 6. Harrie Says:

  De Valse Christusdoorn is echt een doorn in het oog. Afgezien het feit dat die ontzettend veel rommel geeft, heeft deze boom flinke en keiharde doornen die autobanden doorboren (ervaring). Ik zie hier 5 stuks reacties van mensen die zo’n boom nog nooit gezien hebben. Het is geen boom voor in een woonwijk. De boom hoort niet eens in Nederland thuis.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links