background

Opgelet! Engelse klusjesmannen actief in de regio

Geplaatst op 23 maart 2017 door ADMIN

Politieteam Noord-Noord waarschuwt voor Engelse klusjesmannen, welke actief zijn in de gemeenten Epe, Heerde en Hattem. Vanmorgen heeft de politie twee meldingen vanuit Heerde en Wapenveld van klusjesmannen die spontaan asfalt- en betonwerkzaamheden aanbieden. De melders vertrouwden de klusjesmannen niet, waarvoor de politie alle begrip heeft. Komen ze bij u aan de deur? Trap er niet in. Achteraf blijkt dat de klusjesmannen slecht werk afleveren en brengen vervolgens hoge bedragen in rekening. Ga dus niet met deze mensen in zee. De klusjesmannen verplaatsen zich in een witte bestelauto met engels kenteken en een bordje ‘werkverkeer’.

1 Reacties op dit bericht

  1. A Bartelds Says:

    Ook in Bathmen zijn ze actief! Vanmiddag om ongeveer 12 uur aan de Deventerweg in Bathmen!!

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links