background

Zwaargewonde bij ernstig ongeval op de Kanaalweg bij Epe

Geplaatst op 25 mei 2017 door ADMIN

img_1325 In de nacht van woensdag op donderdag is op de Kanaalweg in Epe een ernstig ongeval gebeurd. Hierbij is de  bestuurder zwaargewond geraakt. Het ongeval gebeurd omstreeks kwart voor een in de nacht. De automobilist raakte van den weg en sloeg meerdere malen met het voertuig over de kop. Hierbij de de bestuurder mogelijk uit het voertuig getroffen, althans zo troffen de hulpdiensten de situatie aan.

De traumahelikopter is vanaf vliegbasis Volkel opgeroepen om medische ondersteuning te leveren aan het ambulancepersoneel. De hele landde bij de afrit bij de A50 bij Heerde-Zuid voor een zogeheten ‘rendez-vous’. De trauma-arts is daar overgestapt in de ambulance en met het slachtoffers naar het ziekenhuis gegaan. De situatie van het slachtoffer zou zeer ernstig zijn.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse is een uitgebreid onderzoek gestart naar de toedracht van het zware verkeersongeval. De weg is hierdoor enkele uren afgesloten geweest.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links