background

Blikseminslag veroorzaakt forse brand aan de Bosweg Wapenveld

Geplaatst op 22 juni 2017 door ADMIN

img_2351 Donderdagavond is een felle brand ontstaan in een bungalow aan de Bosweg in Wapenveld. De brandweer laat weten dat de brand vermoedelijk is ontstaan in de keuken als gevolg van een blikseminslag. De brandweer van Wapenveld en Hattem zijn ter plekke gekomen om de brand te bestrijden. Bij aankomst van de eerste blusploeg was er sprake van een forse brand in de keuken. Uit de gehele woning kwam kwam een grote hoeveelheid rook naar buiten. De brandweer het het vuur snel onder controle. Een deel van het dak is verwijderd om smeulende resten te doven. De veiligheidsregio laat weten dat niemand gewond is geraakt. De bewoners waren om het moment dat de brand uitbrak niet aanwezig in de woning.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links