background

Man (66) gewond bij woningoverval Ribesweg Nunspeet; twee verdachtenaanhoudingen

Geplaatst op 06 juni 2017 door ADMIN

img_1823 Een 66-jarige inwoner van Nunspeet is in de nacht van maandag op dinsdag gewond geraakt bij een woningoverval aan de Ribesweg. Omstreeks middernacht ontving de politie de melding van het ernstige incident. Het slachtoffers werd in de achtertuin in zijn woning overmeesterd door twee mannen die hem ernstig mishandelden. De daders eisten geld en zij met onder andere geld en sieraden op de vlucht geslagen.

Meerdere agenten maakten in de omgeving jacht op de twee verdachten. Surveillerende agenten in Harderwijk troffen een voertuig, waarvan de eigenaar meerdere antecedenten had op het gebied van inbraken. Bij een zoeking in het voertuig werden inbrekerswerktuig en de buit van de overval aangetroffen. Beide mannen van 20 en 21 uit Bergen op Zoom zijn aangehouden.

Het slachtoffer liep meerdere verwondingen op door de mishandeling, waaronder een gebroken neus, gebroken rib en diverse kneuzingen en blauwe plekken. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd en daar ter observatie opgenomen.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links