background

Disclaimer & copyright

Elke bezoeker van 112Hattem.org gaat bij het bezoeken van de site akkoord met de voorwaarden zoals deze hieronder zijn geschreven:

Druk en zetfouten

Fouten en vergissingen, druk- en zetfouten in een publicatie, foto’s, video’s of de website binden ons niet en kunnen ons niet worden aangerekend. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van 112Hattem.org.

Wij besteden bij de samenstelling van de website de grootst mogelijke zorgvuldigheid, echter de mogelijkheid bestaat dat bepaalde informatie niet meer correct is en/of fouten bevat. Fouten kunt u melden via het contactformulier.

Privacy

Wij proberen de privacy van slachtoffers zoveel mogelijk te waarborgen. Mocht u van mening zijn dat de privacy op welke manier dan ook toch geschonden wordt, neem dan contact op met ons via het contactformulier.

Auteursrecht

Op alle foto’s, afbeeldingen, teksten op de site 112Hattem.org rust auteursrecht. Enigerlei publicatie van ons auteursrechtelijk beschermde materiaal zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming wordt beschouwd als aankoop. Op deze afname volgt een factuur van € 70,00 exclusief BTW per tekst, foto en/of video.

Laatste melding

Links